UOL Esporte: ‘Neres en AC Milan mondeling akkoord over transfer’

Bron: ajaxfanzone.nl

David Neres kon in de afgelopen winterstop de overstap maken naar het Chinese Guangzhou Evergrande maar Ajax weigerde het bod van 43 miljoen op de kleine Braziliaan. Toch lijkt een vertrek aanstaande, zo weet UOL Esporte te melden en zou AC Milan de nieuwe werkgever van Neres moeten worden.

Marc Overmars heeft ingezet op een transfersom van vijftig miljoen en AC Milan zou bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor Neres. Volgens diverse geruchten is het management van Neres al sinds december in gesprek met AC Milan  en zou er inmiddels een mondeling akkoord zijn bereikt over de transfer. De Telegraaf wist woensdagochtend te melden dat het er alle schijn van heeft dat Neres niet nog een seizoen met trainer Erik ten Hag wenst te werken en ook AS Roma en Borussia Dortmund liggen op de loer om Neres te contracteren. Neres maakte dinsdagavond zijn debuut in de selectie van Brazilië en was met een assist mede verantwoordelijk voor de 3-1 overwinning op Tsjechië.

Bron: UOL Esporte

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/27/uol-esporte-neres-en-ac-milan-mondeling-akkoord-over-transfer/