De Telegraaf dropt nieuwe bom: ‘Ten Hag doet wat Tadic wil’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet voor de eerste keer dropt Ajax-partner De Telegraaf weer een bom die Erik ten Hag in een kwaad daglicht zet. Volgens Valentijn Driessen is er sprake van onrust in de kleedkamer van Ajax, heeft de trainer geen grip op zijn spelers en maken de vedettes de dienst uit.

“Als je de cijfers ziet: ze hebben gewonnen van de nummer 15 in de Eredivisie SC Heerenveen in de beker, tegen de nummer 18 NAC Breda en VVV Venlo”, zegt Driessen in de uitzending van Veronica Inside. “Dat hebben ze gewonnen… En ze hebben ook van Real Madrid verloren dus dat lek is nog lang niet boven.”

Volgens Driessen ligt de oorzaak in het feit dat er geen respect is in de spelersgroep voor Ten Hag. “Want hij gaat bijvoorbeeld Dusan Tadic er echt niet uithalen, hij doet juist exact wat Tadic wil. Tadic wil af en toe te laat komen en wil een ander soort training, dat kan allemaal. Die wilde de partijtjes voor de wedstrijd en dat gebeurt nu ook. Hij heeft natuurlijk een hoop goals gemaakt voor hem, ook in de voorronde van de Champions League. Dus die is best belangrijk geweest.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/telegraaf-ten-hag-doet-wat-tadic-wil/