Ajax mengt zich in de strijd om Frans jeugdinternational Rayan Cherki(15)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax mengt zich in de strijd om Frans jeugdinternational Rayan Cherki, zo meldt het Franse L’Équipe. De pas vijftienjarige aanvallende middenvelder van Olympique Lyon geniet ook interesse van Barcelona, Bayern München en Juventus. Volgens L’Équipe hoopt Lyon dat Cherki zijn loopbaan voortzet bij de Franse topclub. Op dit moment mag de aanvaller tot het einde van dit seizoen niet bij andere clubs solliciteren, maar aan de andere kant kan hij de club wel zonder enige compensatie verlaten.

Cherki heeft op dit moment geen zaakwaarnemer, waardoor hij zijn zaken laat behartigen door zijn familie. Bij zijn familie zouden meerdere clubs zich hebben gemeld, waaronder Ajax. Cherki deed dit seizoen als vijftienjarige drie keer mee bij Olympique Lyon O19 in de Youth League. Hij werd in dat toernooi de jongste doelpuntenmaker ooit en volgde daarmee Ajax-jeugdspeler Naci Ünüvar op. De Ajacied was daardoor slechts voor enkele seconden de jongste doelpuntenmaker ooit in de Youth League.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/02/08/ajax-mengt-zich-in-de-strijd-om-frans-jeugdinternational-rayan-cherki15/