Van der Vaart zet punt achter loopbaan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Rafael van der Vaart zet per direct een punt achter zijn actieve loopbaan als profvoetballer, zo meldt De Telegraaf. Tijdens een training met zijn club Esbjerg fB liep de middenvelder kortgeleden een blessure op en dat was voor hem de druppel.

Eerder werd al bekend dat de 109-voudig international van het Nederlands elftal na het huidige seizoen wilde stoppen, maar die beslissing wordt nu naar voren toe gehaald. Het seizoen van Van der Vaart stond vooral in het teken van revalideren en herstellen en dat heeft geleid tot het besluit.

'Ik had voetballend opa willen worden, maar dat zit er helaas niet in', reageert de technicus tegenover De Telegraaf. 'Ik kan op dit moment alleen maar dankbaar zijn voor alle jaren dat ik mocht voetballen. Al die spelers, staf, fans van de Arena, het Volksparkstadion, White Hart Lane tot en met het Bernabeu, ik hou er enkel maar warme gevoelens aan over. Het was een geweldige tijd', voegt hij eraan toe.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/116756/van-der-vaart-zet-punt-achter-loopbaan