Een nieuwe lichting in het Ajax shirt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dit seizoen staat een nieuwe lichting spelers voor een energiek Ajax. Aanvallend, dominerend, vastberaden en hongerig. Gedreven trekken zij ten strijde in het shirt van de Godenzonen.

Een kolkende Amsterdam Arena maakt zich klaar voor de aftrap. De borst vooruit bij de spelers. “Hup Ajax hup!” vult het stadion. Direct na de aftrap is het woord aan Donny van de Beek. Met de drie kruizen als clubsymbool achterop het shirt, onder de kraag, zoekt hij de oplossingen vooruit. Altijd geconcentreerd en een blik naar het doel. Van de Beek kijkt en speelt de bal strak in de voeten van Kasper Dolberg.

IJzig en koel controleert de Deense spits de bal. Het lichaam tussen de bal en de man. In het lichtgewicht shirt van zacht en glad materiaal krijgen verdedigers geen vat op ‘m. Soms onzichtbaar, vaker dreigend en doelgericht. Na de aanname heeft de Deen de spelsituatie snel in zich opgenomen. De bijgesloten Frenkie de Jong is aanspeelbaar. Rood en wit wervelt vanaf de eerste minuut over het veld. Met een snelle voetbeweging speelt Dolberg De Jong aan en tegenstanders lopen stilaan terug op eigen helft.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/een-nieuwe-lichting-in-het-ajax-shirt/