Liesproblemen bij Tadic: “Hoop dat het niet ernstig is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet iedereen is zondag ongeschonden uit de Klassieker gekomen. Dusan Tadic kreeg al snel liesproblemen, maar speelde de wedstrijd, welliswaar met pijn, toch uit.

De Serviër zegt zich in gesprek met AT5 over het algemeen goed te voelen voor zijn leeftijd. “Maar niet na deze wedstrijd. Bij mijn eerste actie kreeg ik pijn in mijn lies”, erkent Tadic, die een twijfelgeval is voor de KNVB Beker-wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van aanstaande woensdag.

Maandag wordt de aanvaller onderzocht door de medische staf. “Ik hoop dat het niet ernstig is. Het doet best zeer, dus ik hoop dat het meevalt”, aldus de international van Servië.

Feyenoord kwam zondag al na vijf minuten met 10 man te staan, na een harde charge van Jermiah St. Juste op Nico Tagliafico. Een terechte beslissing vindt Tadic. “Ik denk dat de scheidsrechter goed heeft gefloten, elke overtreding was geel of rood. Ja, het was overduidelijk rood. Ook de gele kaarten waren terecht. Ze waren steeds te laat bij de bal. Ik vond ze te agressief.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/liesproblemen-bij-tadic-hoop-dat-het-niet-ernstig-is/