Drie dingen die je moet weten over Dinamo Kiev - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Zien we dit beeld dinsdagavond ook weer Donny? © Ajax Images

De spanning loopt aardig op… Ajax trapt om 21.00 uur Nederlandse tijd af voor de allesbeslissende wedstrijd waarin het deelname aan Champions League moet zien veilig te stellen. Om de zenuwen wat te kanaliseren, tref je hieronder drie dingen die aardig zijn om even mee te pakken richting de wedstrijd.

Ten Hag wil moedig Ajax zien Tijdens de persconferentie zagen we een strijdbare Erik ten Hag achter de microfoon zitten. Of zijn selectie de spanning voelt voor de wedstrijd? Oh jazeker en daar is de trainer alleen maar blij mee. “Natuurlijk, dat is juist nodig. De spanning moet ook opgevoerd worden. Dinsdag moeten we losgaan. We willen winnen met onze eigen speelwijze. Een goal maken kan heel belangrijk zijn en daar zullen we ook voor gaan.”

De trainer wil gevaarlijke situaties uit dode spelmomenten voorkomen, juist door aan het eigen spel vast te houden. “We moeten moedig spelen in balbezit en hoog staan. We moeten ver van de goal proberen te blijven. Uit of thuis maakt niet uit, we moeten hier dezelfde speelwijze hanteren. Daar zijn we goed in.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24674