[Update II] De Jong niet enige kandidaat bij Sydney

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax gaat Siem de Jong verhuren aan Sydney FC, zo meldt het Algemeen Dagblad. De clubs zijn op dit moment in onderhandeling over een huurtransfer van de routinier. De Jong zelf lijkt open te staan voor een vertrek.

Vorige zomer nam Ajax de 29-jarige De Jong over van Newcastle United. De ervaren middenvelder kampte sindsdien met veel blessures en was slechts als invaller van waarde. Mede door de doorbraak van Donny van de Beek en de overige concurrentie op het middenveld, kwam de voormalig aanvoerder amper aan bod.

Dit seizoen lijkt daar geen verandering in te komen. De concurrentie op het middenveld is moordend en De Jong lijkt sowieso achter Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Carel Eiting en Van de Beek in de pikorde te staan. Een verhuur is daarom een logische uitkomst. Het AD meldt dat Ajax en het Australische Sydney FC al in gesprek zijn over een huurovergang.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114723/update-ii-de-jong-niet-enige-kandidaat-bij-sydney