[Update] Ajax start inderdaad met Blind

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens Mike Verweij gaat Erik ten Hag dinsdagavond spelen met Daley Blind. De vermoedelijke opstelling van de Ajax-watcher van De Telegraaf verschilt daarmee van de opstelling bij Sturm Graz-uit.

Mocht de op Twitter verschenen opstelling voor het duel met Standard Luik kloppen, dan wordt Carel Eiting het slachtoffer van het inbrengen van de ervaren verdediger. Frenkie de Jong, die afgelopen week nog als centrale verdediger fungeerde, staat namelijk op het middenveld gepositioneerd. Aan zijn zijde staan Hakim Ziyech en Lasse Schöne, hetgeen betekent dat Donny van de Beek opnieuw op de bank begint.

In de verdediging staan naast Blind ook Nico Tagliafico, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. Op doel staat Andre Onana, terwijl de voorhoede wordt gevormd door Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar en David Neres. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het stadion van Standard Luik.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui; Schöne, De Jong, Ziyech; Tadic, Huntelaar, Neres

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114395/update-ajax-start-inderdaad-met-blind