Van Bladeren tekent bij tot medio 2020

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft keeper Stan van Bladeren langer aan zich verbonden. De doelman, die uitkomt in de Jupiler League voor Jong Ajax, lag vast tot en met de zomer van 2018. Daar zijn nu twee jaren bijgekomen, waardoor het contract van de twintigjarige nu medio 2020 afloopt. 

De nieuwe verbintennis gaat in vanaf 1 juli 2018. Dat is wat de Amsterdamse club dinsdagmiddag meldt via de officiële kanalen. De doelman is sinds 2012 actief bij Ajax, waar Van Bladeren begon in de jeugdopleiding. Ruim drie jaar geleden maakte de sluitpost zijn debuut in het betaalde voetbal. Dit gebeurde op 6 februari 2015 in de uitwedstrijd tegen Volendam, die Ajax wist te winnen met 3-4.

Naast Van Bladeren staan veel andere keepers onder contract in Amsterdam. Andre Onana, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou zijn officieel de keepers van het eerste. In Jong Ajax heeft Van Bladeren vooral concurrentie van Dominik Kotarski, Norbert Alblas en in mindere mate Peter Leeuwenburgh. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112168/van-bladeren-tekent-bij-tot-medio-2020