Younes zegt na weigeren invalbeurt sorry tegen Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Younes zit er het hele seizoen al niet zo lekker in... © Pro Shots

Amin Younes heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor het weigeren van een invalbeurt. Dit deelde Erik ten Hag vrijdag mee. Het sorrygebaar van Younes kwam in die zin te laat dat hij de komende twee weken moet meetrainen met Jong Ajax.

Ten Hag wilde Younes in de ultieme slotfase van Ajax - sc Heerenveen (4-1) wat speeltijd gunnen om hem te belonen voor zijn bijdrage in Arnhem en goede inzet op de training, maar de Duitser bedankte vriendelijk voor de eer.

Ook een kleine week later snapt de trainer daar helemaal niets van. “Amin vertelde dat-ie zijn actie niet goed vond. Bij Manchester City valt Gündoğan in de 92ste minuut in, bij een voorsprong van 0-2. En Geis na 89 minuten bij Sevilla. Wil je graag deel zijn van het team of niet? Dat is de vraag,” aldus Ten Hag.

Omdat Younes deze vraag hoofdschuddend beantwoordde, werd hij teruggezet naar Jong Ajax. Hij moet twee weken met het twee elftal meetrainen, al kwam het vrijdag neer op een persoonlijke sessie en sluiten diverse Jong Ajacieden vanwege de interlands snel weer aan bij het eerste.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23683