[Update III] Ajax wil Witschge voltijd in staf

Bron: www.ajaxshowtime.com

Richard Witschge gaat mee met Ajax 1 naar Portugal. De voormalig voetballer werkt doorgaans in de jeugd, maar completeert de staf van Erik ten Hag maandag. Dan reist de A-selectie af naar de Algarve voor een vijfdaags trainingskamp.

De nieuwe oefenmeester van Ajax sprak met FOX Sports over de invulling van zijn staf. Aron Winter blijft, in tegenstelling tot de ontslagen Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, in de staf actief en wordt geflankeerd door Alfred Schreuder. Laatstgenoemde kwam over van 1899 Hoffenheim. Björn Rekelhof en Carlo L'Ami blijven ook aan boord, al zoekt Ajax een vervanger voor de keeperstrainer. 

Een verrassende toevoeging aan de staf is Witschge. 'Gister hebben we gevraagd of Richard mee wilde (naar Portugal, red)', vertelde Ten Hag. 'Hij zal de staf completeren.' In Portugal moet Ten Hag dealen met de situatie-Nouri, die weer is gaan opwaaien in de media. 'We zullen ons inleven en natuurlijk hebben wij zaken vanaf het verleden meegekregen', sprak hij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109722/update-iii-ajax-wil-witschge-voltijd-in-staf