Lagos - dag 5: Storm na de stilte

Bron: www.ajaxlife.nl

Volledige concentratie op het traininsgveld. © Pro Shots

Ajax sluit het trainingskamp in Portugal morgen af met twee oefenwedstrijden. De spelers konden de afgelopen vier dagen in alle rust wennen aan de hand van Erik ten Hag. Tot vandaag.

De laatste jaren ziet een trainingskamp er voor Ajaxwatchers vrij overzichtelijk uit. Pas tegen het eind van de week mag je de trainer interviewen en krijg je de mogelijkheid een speler uitgebreid te spreken. Voor beide gesprekjes heb je zo’n half uur.

Op de zaterdag herhaalt dat proces zich bij de oefenduels, maar verder blijft het contact beperkt tot een beleefd knikje naar de spelers en technische staf of een heel onschuldig babbeltje op weg naar het trainingsveld, richting hotellobby of parkeerterrein. Het blijft vooral bij observeren langs de zijlijn.

De stilte die de laatste vier dagen in Lagos zo kenmerkte, is vandaag ver te zoeken op het Cascade Resort. Er staat een persmiddag gepland en er is veel interesse voor de nieuwe hoofdtrainer. Een avond eerder zijn er ook zo’n 75 sponsors, skybox- en business seathouders ingevlogen die vandaag mogen kijken in de keuken van Erik ten Hag en consorten.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23254