Jong Ajax overtuigend langs Almere City

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandag de koppositie in de Jupiler League verstevigd. Op Sportpark De Toekomst waren de beloften met 3-0 te sterk voor Almere City. Mateo Cassierra, Vaclav Cerny en Noussair Mazraoui maakten de Amsterdamse treffers. 

De wedstrijd begon wat tam van beide kanten, mede omdat Almere City goed gepositioneerd stond. De eerste speldenprik werd uitgedeeld door Cerny, die een fraai schot leverde op de doelman van Almere. Even later lag de bal er alsnog in, toen Sinkgraven met een zalige actie de aanval inleidde. Cassierra besloot vervolgens om de bal heerlijk in de hoek te krullen: 1-0. 

Vervolgens probeerden Mazraoui en Eiting de score uit te bouwen, maar beide spelers kregen de bal niet tegen de touwen. Even later kregen de bezoekers een grote kans op de gelijkmaker, maar keeper Norbert Alblas stond goed te keepen en bracht redding. Op slag van rust wisten Ajax toch nog de marge te verdubbelen. Dennis Johnsen stoomde op via links en gaf prima voor op Cerny, die binnen tikte. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107886/jong-ajax-overtuigend-langs-almere-city