Van Gaal houdt vertrouwen in Keizer: “Tijdens mijn eerste jaar riep iedereen om Cruijff”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax maakt, sinds de aanstelling van Marcel Keizer als hoofdtrainer bij Ajax, een dramatische seizoensstart door. Desondanks is Louis van Gaal van mening dat Ajax het vertrouwen in zijn trainer moet behouden.

In zijn eerste optreden als tv-analist bij Ziggo Sport, noemde de oud-trainer Keizer een ‘heel goede trainer’ en zei hij het onverstandig te vinden om Keizer nu te ontslaan: “De mensen moeten vertrouwen in hem houden.” Van Gaal vindt dat het te vroeg is om al conclusies te trekken: “Als je de media moet geloven is het bij alle topclubs crisis. Ook bij PSV, terwijl die ploeg gewoon bovenaan staat.”

De Amsterdammer herinnert zich zijn eerste periode bij Ajax: “Tijdens mijn eerste jaar bij Ajax riep iedereen om Johan Cruijff. Vervolgens wonnen we de UEFA Cup en toen was iedereen het vergeten. Ook Keizer maakt een moeilijk begin door, maar geef hem de tijd. Peter Bosz heeft hetzelfde meegemaakt. Toen was hij ook al bijna ontslagen,” aldus Van Gaal.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-gaal-houdt-vertrouwen-in-keizer-tijdens-mijn-eerste-jaar-riep-iedereen-om-cruijff/

Gegevens