ADO Den Haag vreest voor schade aan kruisband bij Kishna

Bron: www.ajaxlife.nl

Kishna heeft al een flinke geschiedenis met kwetsuren aan zijn knieën. © Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat Ricardo Kishna uitgerekend tegen Ajax zwaar geblesseerd is geraakt. De buitenspeler mocht invallen, maar zakte door zijn knie na een vrij onschuldig duel. Kishna bleef liggen en lijkt opnieuw maandenlang niet te kunnen voetballen.

Kishna heeft een beruchte geschiedenis met knieblessures, onder meer op het gebied van kraakbeen, en koos twee weken geleden juist voor een huurperiode bij ADO Den Haag om weer lekker aan het voetballen te komen. Dat hele idee draait uit op een mislukking.

De Hagenees met een verleden bij Ajax in de 56ste minuut in, om na de 77ste minuut niet meer op te staan. Zware schade aan de kruisband in zijn knie lijkt daar de oorzaak van. Als deze diagnose na het weekeinde in het ziekenhuis wordt bevestigd, zit zijn seizoen erop.

De kwetsuur kwam hard binnen bij Kishna, die op het kunstgras bleef zitten en later in tranen naar de kleedkamer werd gedragen. De 22-jarige linkspoot verliet later op krukken het stadion, waarbij hij werd gesteund door zijn ploeggenoten.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22507

Gegevens