Johnsen meteen bij selectie Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dennis Johnsen krijgt vrijdagavond waarschijnlijk meteen de kans om zich te laten zien. De Noorse vleugelspeler krijgt vermoedelijk een basisplaats in de eerste wedstrijd van Jong Ajax in de Jupiler League tegen Cambuur.

De wedstrijd in Friesland betekent ook de vuurdoop voor het trainersduo Michael Reiziger en Winston Bogarde. Na een wisselvallige voorbereiding met twee zeges en twee nederlagen staat er vrijdag een vrijwel volledig nieuwe ploeg aan de aftrap. De sterkhouders van vorig seizoen zijn er niet meer, waardoor veel jongens uit de O19 van vorig seizoen meteen de kans krijgen.

Ook Robert Muric staat voor het eerst weer op papier voor een officiƫle wedstrijd van Jong Ajax. De Kroaat werd vorig seizoen nog verhuurd aan Pescara, maar draaide deze voorbereiding mee met de beloften. Kaj Sierhuis is de grootste afwezige. De spits herstelt nog steeds van blessureleed, deels al opgelopen tijdens het afgelopen seizoen. Ook Norbert Alblas is door een blessure afwezig.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106674/johnsen-meteen-bij-selectie-jong-ajax