Open training en vrouwenvoetbal op Open Dag

Bron: www.ajaxlife.nl

Vanwege Nouri is dit geen Open Dag zoals alle andere. © Pro Shots

De Open Dag van 2017 was geen Open Dag zoals alle andere. Vanwege de situatie rond Appie Nouri had de dag van open deuren een sober karakter. Geen feest, geen polonaise. Maar de supporters die er waren, hebben ongetwijfeld een leuke dag gehad.

En daar gaat het om. Het maakt dan niet uit of er 15.000, 30.000 of 45.000 Ajacieden van de partij zijn, als het maar leuk, goed en geslaagd is. Dat was het, dus dan is het prima. Buiten dat was het ook wel eens leuk om bij de loting voor een Europees potje in de Johan Cruijff Arena te zijn.

Die loting vond plaats tijdens de open training die de Ajacieden afwerkten onder leiding van Marcel Keizer. Van open trainingen kunnen we trouwens geen genoeg krijgen, ook buiten de Open Dag. En daarna werd er nog gevoetbald ook. Plus gezwaaid, naar Anouk Hoogendijk en Daphne Koster.

Om de dag helemaal compleet te maken, volgden er sessies vol handtekeningen en selfies. Wachten werd beloond, maar niet iedereen zal een krabbel hebben gescoord. Daar is het simpelweg te druk voor op een dag als vandaag, volle tribunes of niet.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22228

Gegevens