Hattrick Flemming bij oefenzege Jong Ajax

Jong Ajax heeft zaterdagmiddag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-2 gewonnen van de VVCS (Vereniging van Contractspelers). Met drie treffers was Zian Flemming de grote man bij het elftal van trainer Michael Reiziger.

De eerste helft (van de drie) begon nog rustig en pas na een klein halfuur spelen kreeg Jong Ajax zijn eerste serieuze kansen. Op aangeven van Flemming miste Nousair Mazraoui van dichtbij. Even later werd een schot van de spelmaker geblokt, waardoor er na dertig minuten nog niet gescoord was.

In de tweede helft ging het meteen los. Flemming gebruikte zijn lichaam goed, ging alleen op de keeper af en wist vervolgens netjes af te ronden. Heel lang kon Jong Ajax niet genieten van zijn voorsprong, want binnen enkele minuten maakte VVCS gelijk en niet veel later kwam het zelfs op voorsprong.