Zivkovic vertrekt definitief naar Oostende

Bron: www.ajaxshowtime.com

Richairo Zivkovic speelt vanaf komend seizoen voor KV Oostende. Ajax meldt via de officiële kanalen dat beide clubs een akkoord hebben bereikt over het afkopen van het nog tot 2019 doorlopende contract van de spits.

De afgelopen weken werd er al melding gemaakt van een transfer die aanstaande was. Zivkovic zou eerder al tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen, waardoor alleen de clubs er nog uit moesten komen. Hoeveel er gemoeid is met de transfer maakt Ajax niet bekend. Ook is nog niet bekend voor hoeveel jaar Zivkovic tekent in België.

De jonge aanvaller kwam in de zomer van 2014 naar Ajax, nadat hij al op zestienjarige leeftijd debuteerde voor FC Groningen. In Amsterdam maakte hij zijn debuut en scoorde hij een doelpunt in het eerste, maar hij speelde de meeste wedstrijden voor de beloften. Na uitstapjes naar Willem II en FC Utrecht wordt hij nu definitief verkocht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105636/zivkovic-vertrekt-definitief-naar-oostende