FM: “Praat met Zlatan en Daley veel over Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Timothy Fosu-Mensah speelt bij Manchester United samen met oud-Ajacieden Zlatan Ibrahimovic en Daley Blind. De verdediger, die afgelopen donderdag in de Manchester-derby geblesseerd raakte, vertelt aan Ajax1.nl dat hij veel met Zlatan en Blind over Ajax praat en dat hij zijn oud-teamgenoten uit de jeugd van Ajax nog altijd op de voet volgt.

“Ik heb het met Zlatan en Daley veel over Ajax. In het begin vroeg Zlatan waar ik vandaan kwam. We hadden het over mijn jeugd in de Bijlmer en dat hij vroeger in Diemen heeft gewoond. Zlatan vertelt vaak hoe hij genoten heeft van zijn tijd bij Ajax en we hebben het vaak over de club. Het klikte meteen met Zlatan. Met Daley heb ik het zelfs nu nog vaak over Ajax. We volgen Ajax allebei op de voet.”

Onlangs raakte oud-Ajacied Zlatan geblesseerd, maar Fosu-Mensah is ervan overtuigd dat de Zweed terugkomt op zijn niveau. “Zlatan is geblesseerd en dat is eigenlijk alles wat ik weet. Het is een zware knieblessure. Ik wens hem het beste en denk dat hij sterker terug gaat komen. Hij is een machine.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/fosu-mensah-zlatan-daley-ajax/