Traoré: “Ik weet wat nodig is”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was een turbulente periode voor Bertrand Traoré. De Chelsea-huurling werd eerst in de Arena uitgefloten door de Ajax-supporters, verwijderde vervolgens alle Ajax-foto’s van Instagram. Echter leefde de Burkinees daarna helemaal op, zo scoorde hij sinds het duel met FC Twente al vier keer. Na afloop van het duel met NEC sprak De Telegraaf met hem.

“Als je naar het toplevel toe wilt, moet je dat accepteren. Zo gaat het bij elke topclub”, zegt de huurling.”Het gaf mij het signaal dat ik meer moest doen, nog harder moest werken. Ik ben jong en wil me verbeteren, dus dan moet ik elke wedstrijd het uiterste van mezelf vragen. Ik zag de reactie van de fans niet als een belediging, maar als stimulans.”

In hetzelfde interview geeft Traoré aan dat hij geen voorkeur heeft qua positie. Hij geeft aan dat hij zowel in de spits of op de rechtervleugel zijn hoge niveau kan halen. “Waar ik sta, maakt me ook niet uit, want ik wil de trainer, mijn medespelers en de club altijd en overal helpen. Ik kan mijn gedachten snel veranderen en weet wat waar nodig is.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/traore-waar-nodig-is/