Bosz neemt zaterdag beslissing over inzetbaarheid Dolberg

Bron: www.ajaxlife.nl

Of Bosz Dolberg zondag op kan stellen wordt zaterdag duidelijk. © Pro Shots

Het grootste vraagteken in aanloop naar Ajax - Feyenoord staat achter de naam van Kasper Dolberg. De Deense spits raakte geblesseerd aan zijn lies tijdens Ajax - FC Kopenhagen en is nog altijd niet fit. Peter Bosz neemt na afloop van de zaterdagtraining een beslissing over de inzetbaarheid van Dolberg.

Dolberg trainde vrijdag nog apart van de groep, maar Bosz schrijft hem niet af voor de klassieker. “Het is een blessure waarvan de medische staf zegt: we moeten het stap voor stap bekijken,” vertelt Bosz tijdens het wekelijkse persgesprek.

“Het gaat gelukkig beter. We zijn hem anderhalve week kwijt geweest. Ik ben blij dat hij weer op het veld staat. Hopelijk kan hij morgen meetrainen, dat is wel een vereiste om hem mee te laten spelen.”

Bosz vindt één groepstraining in ieder geval niet te weinig om Dolberg op te stellen in de alles-of-niets-wedstrijd tegen Feyenoord. “Het is geen ideale voorbereiding naar een belangrijke wedstrijd toe. Maar een hele week meetrainen hoeft niet, iedereen heeft wel eens pijntjes.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21504