Voorbeschouwing Ajax – FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Morgen staat speelronde 26 op het programma, Ajax krijgt dan de huidige nummer 7 van de Eredivisie op bezoek, FC Twente.

Na een zware wedstrijd tegen het fysieke Kopenhagen staat zondag alweer een nieuwe wedstrijd op het programma. FC Twente komt dan op bezoek. De oude club van Hakim Ziyech zal net zoals de thuiswedstrijd gaan proberen de 3 punten van Ajax af te pakken.

Eerder dit seizoen ging Ajax met volle moed richting Enschede en moest het in een altijd lastige wedstrijd afrekenen met het toen wisselvallig spelende Twente. Door een handsbal in de extra tijd kreeg Twente een penalty waar uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd uit voortkwam. Nick Viergever kreeg hiervoor rood en Ajax verloor het duel met 1-0.

Momenteel is FC Twente een stabieler team dan het de vorige wedstrijd was. Het team van Rene Hake doet het boven verwachting goed. Met een ploeg met een aantal huurlingen en wat vaste spelers waren de verwachtingen niet erg hoog. Ook leek het niet te verwachten dat ploegen rekening moesten gaan houden met FC Twente na de financiële problemen die Twente had aan het begin van het seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/voorbeschouwing-ajax-fc-twente-2/