Klaassen en Veltman in voorselectie Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen en Joël Veltman vinden zich als enige twee Ajacieden terug op de lijst met de voorlopige selectie van Oranje. Danny Blind maakte woensdag de 27 namen bekend die kans maken op de WK kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije en de oefeninterland tegen Italië.

Klaassen en Veltman zijn vaste waarden in de selectie van het Nederlands elftal, waar verder niet al te grote verrassingen te vinden zijn. Wesley Hoedt van Lazio Roma staat ertussen en ook Jens Toornstra, Leroy Fer en Marten de Roon mogen blijven hopen.

Bij Ajax zijn er verder geen spelers die voor Blind in aanmerking komen. Zo werd er bijvoorbeeld gedacht aan Daley Sinkgraven als linksback, maar hij lijkt nog even te moeten wachten op zijn kans. Wat betreft de 'grote namen' van Oranje; Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie hoeven ook niet te rekenen op een invitatie. Opvallende afwezige is verder Wesley Sneijder, die niet fit genoeg zou zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102975/klaassen-en-veltman-in-voorselectie-oranje