‘Ajax toont opnieuw interesse in Moise Kean’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Moise Kean staat bekend als één van de grootste talenten van Juventus. Toch is de 17-jarige aanvaller nog steeds in het bezit van een jeugdcontract. Bij de Italiaanse club zouden ze zelfs pessimistisch zijn wat betreft een handtekening van het talent en dat biedt hoop voor andere clubs.

Volgens het Italiaanse Goal heeft Ajax opnieuw interesse getoond in Kean, die vorige maand nog met Juventus O19 in de UEFA Youth League werd uitgeschakeld door Ajax O19. Eén van de uitbinkers in die wedstrijd was de jonge spits, die zelf openstaat voor een volgende stap in zijn ontwikkeling.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zou Kean het liefst nu al op huurbasis bij een andere club zien, omdat de kans op speeltijd bij de Oude Dame klein is. Eén van die mogelijke clubs is Ajax. De Amsterdammers hebben al eerder interesse getoond en hebben besloten om nu dus een nieuwe poging te wagen. Raiola zou het talent volgend jaar op huurbasis naar Amsterdam willen laten gaan. Ajax is echter niet de enige club die naar de verdiensten van het Italiaanse talent hengelt. Zo toonden ook Arsenal en Manchester City al belangstelling.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-opnieuw-geinteresseerd-moise-kean/