VI: 'Dijks en El Ghazi bijna rond; Araujo interessant'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens Freek Jansen zullen de transfers van Mitchell Dijks en Anwar El Ghazi spoedig afgerond zijn. De verslaggever van Voetbal International verwacht dat beide deals maandag dan wel dinsdag beklonken worden. Dit vertelt Jansen op Twitter.

Dijks vertrekt op huurbasis naar het Engelse Norwich City, terwijl El Ghazi verkocht wordt aan het Franse Lille. Zowel de linksback als de rechtsbuiten leken niet helemaal tevreden met hun situatie, waardoor een vertrek de juiste optie leek. Nu bevinden allebei de transfers zich in de laatste fase, voordat het einde van de transfermarkt verstrijkt.

Over een toekomstige aankoop kan Jansen niet veel kwijt. 'Met betrekking tot inkomende transfers is vooralsnog een stilte op zijn plek, maar Ajax hoopt wel nog altijd op een buitenkans', luidt de tweet. Deze buitenkans zou naast David Neres ook Luiz Araujo kunnen zijn. Een nieuwe naam, die door Ajax als 'interessant' wordt bestempeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102079/vi-dijks-en-el-ghazi-bijna-rond-araujo-interessant