Klaassen over goal: “Ik raakte ‘m perfect”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen schoot Ajax vlak na rust op fantastische wijze op voorsprong. Het doelpunt werd uiteindelijk teniet gedaan door Siem de Jong. “Ik wilde doordekken op Siem, maar op dat moment ging hij net diep. Hij kreeg de bal en deed alles goed”, vertelt hij in gesprek met FOX Sports.

Na een mooie aanval kreeg Klaassen in de tweede helft de bal op zo’n 20 meter van het doel. “Ik dacht: ‘Vuren op de goal’. Ik raakte ‘m perfect. Hij kon niet beter”, beschrijft de aanvoerder zijn doelpunt.

De 23-jarige middenvelder was aan Ajax’ zijde één van de betere spelers. Ook was hij tevreden met het vertoonde spel van vandaag, ondanks dat er niet werd gewonnen. “Ik was meer aanwezig vandaag. Meer voorin. Ik zat er lekker in. Het is leuk om tegen zulke jongens als Guardado te spelen. Daar houd ik wel van. We moeten in de tweede seizoenshelft aan de bak. We mogen niet veel meer verspelen, maar als ik  naar het spel van vandaag kijk dan maak ik me geen zorgen. Als we dit ook na de winterstop laten zien dan gaan we heel veel winnen!”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-goal-raakte-m-perfect/