A1 morst punten in laatste duel voor winterstop

Ajax A1 heeft zaterdag niet de volle winst weten te pakken in het laatste competitieduel voor de winterstop. De Amsterdammers kwamen wel op voorsprong, maar moesten laat in de wedstrijd een tegentreffer vanaf elf meter incasseren (1-1). Ajax B1 had daarentegen minder moeite met de tegenstander en won ruim op bezoek bij Almere City. De verslagen van alle wedstrijden vind je hieronder.

FT | Almere City B1 - Ajax B1 (1-4)Ajax B1 heeft na een doelpuntrijke tweede helft met 1-4 weten te winnen bij Almere City B1. Met name Daishawn Redan was als invaller na rust met vier treffers enorm op dreef.

Voor rust was Ajax ook de betere partij, maar miste het wat geluk in de afronding. Zo waren Venitchio Sint, Quinten Maduro en Richonell Margaret dichtbij de openingstreffer. Telkens bleek men in de eindpass net even wat te slordig en gingen schoten telkens nét naast.