LIVE 20.00u | Helmond Sport - Jong Ajax (1-3)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Helmond Sport en Jong Ajax van vrijdagavond 20.00 uur. De equipe van Marcel Keizer staat tweede in de Jupiler League achter VVV Venlo. Vorige week pakte Helmond de periodetitel ten faveure van Jong Ajax. De hoogtepunten van het duel zijn te volgen op FOX Sports. 

Verslag eerste helftDe beloften begonnen zwakjes aan het duel bij Helmond Sport, de club die de Amsterdamse talenten nog de tweede periodetitel afpakte van de week. Robert Braber kon zo doorlopen en via via ging de bal op de paal. Jong Ajax werd niet echt wakker en kwam vervolgens terecht op achterstand. Na gekluts in de defensie via Leon Bergsma en Terry Lartey Sanniez, ging de bal via laatstgenoemde in eigen goal. 

De equipe van Marcel Keizer zette aan, maar moest uitkijken voor de tegenaanval waar ook de 1-0 uitkwam. Gelukkig was daar Justin Kluivert, tegen FC Twente onlangs nog op de bank bij het eerste en nu trefzeker. De bal werd na een fraaie actie binnenkant paal binnengewerkt: 1-1. 

Opstelling Helmond Sport:Nog niet bekend. Wissels Helmond Sport: Nog niet bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101216/live-2000u-helmond-sport-jong-ajax-1-3