Traoré en Klaassen missen thuisduel met FC Groningen, El Ghazi en Van de Beek mogelijke vervangers

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz heeft op zijn wekelijkse persconferentie natuurlijk vooruitgeblikt naar de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Groningen. Bosz zal iets moeten schuiven in het team want nadat Davy Klaassen zijn vijfde gele kaart ontving tegen Heerenveen, en dus is geschorst, zal ook BertrandTraoré de wedstrijd moeten missen wegens een blessure.

‘Natuurlijk is het vervelend dat spelers een wedstrijd missen door een schorsing of een blessure maar daar kunnen wij ons tegen wapenen. Anwar El Ghazi maakt weer deel uit van de selectie en is zijn afspraken nagekomen. De basis is hard werken voor het team, daar begint het mee. Dat heb ik bij hem gezien bij Jong Ajax. Zoals afgesproken is hij op 1 december weer bij ons aangeschoven’. Of Donny van de Beek de vervanger is van Klaassen laat Bosz ook nog even in het midden. ‘Donny ziet het goed en heeft een goede trap. Hij heeft het de afgelopen weken uitstekend gedaan. Als invaller moet je laten zien dat je het team wilt helpen. Dat heeft hij ook laten zien en daar ben ik tevreden over’. Zaterdag zal ik eerst de jongens op de hoogte brengen van mijn keuzes voor aanstaande zondag’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/02/traore-en-klaassen-missen-thuisduel-met-fc-groningen-el-ghazi-en-van-de-beek-mogelijke-vervangers/