Jong Ajax speelt gelijk bij Jong FC Utrecht, debuut Krul

Tim Krul heeft eindelijk zijn officiële debuut kunnen maken voor Ajax. De keeper verdedigde maandagavond het doel van Jong Ajax dat op bezoek ging bij Jong FC Utrecht, een wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De Ajacieden kwamen na een kwartier op een 1-0 achterstand maar het was Anwar El Ghazi die na een klein half uur spelen de 1-1 scoorde. Lang kon de ploeg van Marcel Keizer niet genieten want het was opnieuw de thuisploeg die de bal achter de debuterende Krul wist te werken. Na rust kwam er een ander Jong Ajax in het veld en wisten de Ajacieden wel tot gevaarlijke kansen te komen en het was opnieuw Anwar El Ghazi die doel trof. Door de 2-2 kreeg Jong Ajax meer vertrouwen; de Jong Ajacieden creëerden ook meer kansen. Vooral de schoten van Clement en Mazraoui misten precisie. Van Jong Utrecht had Ajax weinig meer te duchten, al bleef het oppassen voor de tegenstoot. Ondanks de betere tweede helft scoorde Jong Ajax niet meer.