Oud-keepers van Ajax spreken zich uit over Onana

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De voormalige keepers Stanley Menzo en Hans Galjé waren elkaars concurrenten bij Ajax in de jaren tachtig. Beide ex-Ajacieden volgen de verrichtingen van de Amsterdamse club nog op de voet en zo ook uiteraard de huidige keeper: André Onana.

Menzo en Galjé moeten het nog maar zien of Newcastle-huurling Tim Krul in de basis komt bij Ajax 1. “Het leek logisch dat Krul de eerste keeper zou worden. Maar dat is niet meer zo. Onana lééft in dat doel. Keept erg dynamisch. Mij overtuigt hij wel”, zegt Menzo tegen het Algemeen Dagblad. Ook aanstaande vrijdag bij FC Volendam – Jong Ajax zal het hoogstwaarschijnlijk niet tot speelminuten komen voor Krul. Galjé denkt dat Ajax ook rekening houdt met de toekomst. Onana blijft, maar Krul zal volgend seizoen weer terugkeren naar Engeland. “De trainer zal altijd kiezen voor, in zijn ogen, de beste. Maar binnen de clubleiding zal deze discussie ongetwijfeld een rol spelen. En daar moet je als trainer dan weer mee omgaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/20/oud-keepers-van-ajax-spreken-zich-uit-over-onana/