Hans Galjé

Bron: www.vi.nl

De VI Audioquiz stond deze week geheel in het teken van De Klassieker. Zondag ontmoeten aartsrivalen Feyenoord en Ajax elkaar in De Kuip om 14.30 uur. Vlak voor de aftrap geven we de antwoorden.

De antwoorden konden zoals gewoonlijk weer worden gemaild naar anker@vi.nl. Had jij ze goed?

De antwoorden:1. Ronald Graafland2. Otman Bakkal3. Hans Galj

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-ADO Den Haag

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Pakt Ajax zondag de 33e landstitel? Dat is de grote vraag die vanaf 16:30 uur beantwoord zal gaan worden. Winnen tegen ADO en Feyenoord punten laten liggen is het gewenste. ADO heeft de laatste 9 competitieduels niet meer verloren en die serie werd ingezet op 7 februari, toen ADO bij Vitesse met 0-0 gelijkspeelde. Voor een uitzinnig publiek moet de winst toch te pakken zijn?

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Twente

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden.

Iedereen kan zich bovenstaand moment nog herinneren. De 3-1 van Siem op 15 mei en het landskampioenschap in 2011 was een feit. Bovendien schoot Siem ONS die 3e ster op de borst. Naderhand werden WE kampioen in 2012 en 2013. De titel in 2014 is in handbereik, maar dan moeten wederom die Tukkers gepakt worden. Na de zege gisteravond tegen Altijd Zielig staan we bovendien in de finale van de beker en dat voelt echt lekker. Nu doorstoten naar meer succes, want deze jongen wil nog meer feesten.

[Alibabba] Voorbeschouwing Go Ahead Eagles-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Voor de wedstrijden tegen psv en Feyenoord was het streven om 2 tikken uit te delen. Die missie is geslaagd. Deze 2 winstpartijen komen mede tot stand door het mentale aspect. Ajax speelde in beide matches een matige 1e helft. Toch blijft Ajax dan op de been. Er komt geluk bij kijken, maar de laatste tijd lacht het geluk ONS toe. Zoiets lijkt toeval, maar is het niet. Ajax straalt rust en vertrouwen uit en dat voelt een tegenstander. Ajax was, voordat Cruijff zich ermee moeide, ziek, zwak en misselijk.

[Alibabba] Voorbeschouwing Roda JC-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Na Ajax-Vitesse, 0-1, was ik teleurgesteld in hetgeen Ajax liet zien. We mogen nu vaststellen dat het daarna uitstekend is gegaan. Van de 9 duels nadien werden er 8 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. In Milan werd het 0-0, maar ook daar hadden WE moeten winnen. Die 0-0 betekende uitschakeling in de CL, maar overwintering in de EL was bereikt. Red Bull Salzburg kwam uit de koker en ik ga hun intensief bekijken via mijn schotels op het dak. Tegen die tijd kom ik daar op terug. De kwartfinale van het bekertoernooi werd evenzo bereikt na IJsselmeervogels pootje te lichten.

“Niet keepen is achteruitgang”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer staat voor het derde jaar op rij voor een moeilijke keuze. Hij heeft twee geweldige keepers tot zijn beschikking. In de afgelopen twee seizoenen heeft de kampioenenmaker gekozen om Kenneth Vermeer als zijn eerste doelman te laten fungeren. Dit vertrouwen heeft Vermeer dubbel en dwars terugbetaald, want hij keepte uitstekend.

Subscribe to Hans Galjé