Ajax wint oefenduel van NEC, Boer stopt twee strafschoppen

Ajax heeft donderdagmiddag achter gesloten deuren een oefenduel gespeeld tegen NEC. Op sportpark de Toekomst won Ajax met 2-1 waarbij veel spelers van Jong Ajax en Ajax o19 deel uitmaakten van de selectie van Peter Bosz. Ajax kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Mazraoui en El Idrissi. Na de thee scoorde NEC de aansluitingstreffer en mocht Ajax na afloop Diederik Boer bedanken dat de 2-1 uiteindelijk ook de eindstand was. Boer wist namelijk tot tweemaal toe een strafschop te stoppen.  In de blessuretijd ontsnapte Ajax nogmaals aan de gelijkmaker toen verdediger Frank Sturing zijn kopbal op de paal zag belanden.

Opstelling Ajax: Boer, Lartey-Sanniez, Westermann, Viergever (46. Bergsma), Dijks, Eiting, Antonucci (60. Boultam), Mazraoui, Bay, El Idrissi, Younes

Bron: Ajax.nl