LIVE 20.00u | FC Eindhoven - Jong Ajax (1-0)

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong Ajax van vrijdagavond. De talenten trappen af om 20.00 uur. De goals zijn te zien via het schakelkanaal van FOX Sports. Het wordt niet live uitgezonden.

Verslag eerste helftHet Jong Ajax van maandagavond was het vrijdagavond niet in de eerste helft. Eindhoven was een sterkere tegenstander dan Oss en dat was te zien. Met zo goed als dezelfde basiself (alleen Vince Gino Dekker speelde in plaats van Mateo Cassierra red.) kon Jong Ajax af en toe goed opbouwen, maar tot grote kansen kwamen de talenten niet.

Vaclav Cerny schoot in de eerste helft op de paal, Pelle Clement miste randje zestien meter en kopte op de keeper, maar de goal viel aan de andere kant. Terry Lartey Sanniez beging een overtreding, waarna Alemao, de clubhopper die nu gestrand is in Eindhoven, de daaropvolgende penalty benutte. Omdat de thuisploeg andere kansen niet raak schoten, bleef de ruststand bij 1-0.