‘Grootste gedeelte 34 miljoen vrijdag al binnen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De transfer van Arek Milik naar Napoli wordt zo goed als zeker vandaag afgerond. De 22-jarige aanvaller is al gesignaleerd in Napels. De Telegraaf meldt dat Milik vrijdag medisch gekeurd zal gaan worden en dat Ajax na deze keuring het grootste gedeelte van de forse transfersom van 34 miljoen zal ontvangen.

Wanneer de rest van het geld overgemaakt zal worden, is nog niet bekend. De presentatie van de Pool zal waarschijnlijk aanstaande maandag plaatsvinden, al is daar verder nog geen mededeling over gedaan. Dit omdat de laatste formaliteiten nog in orde gemaakt moeten worden, zo meldt de ochtendkrant.

Ruim twee weken geleden leek het er nog op dat Milik nog een jaar bij Ajax zou gaan spelen. De club bracht een officieel statement naar buiten dat de spits niet meer weg zou gaan, maar het liep anders. De uitspraken van de zaakwaarnemer van Milik, David Pantak, over het feit dat de spits in de uitwedstrijd tegen PAOK nog mee zou kunnen doen, zullen ook geen waarheid meer worden. Ajax zal nu snel op zoek moeten naar een opvolger voor de Pool, die in 52 wedstrijden 32 doelpunten maakte voor de Amsterdammers.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/grootste-gedeelte-34-miljoen-vrijdag-al-binnen/