Win kaarten voor Ajax - PAOK Saloniki!

Bron: www.ajaxlife.nl

We geven een hint over het antwoord: Suarez was het niet. © Pro Shots

De voorronde van de Champions League nadert. Die speel je liever niet, dat weten we. Maar als je er dan toch in terecht komt, kun je maar beter zo goed mogelijk voorbereid aan de start staan. Vanuit precies die gedachte organiseren we deze prijsvraag.

Ajax kan tijdens Europese thuiswedstrijden alle steun goed gebruiken en daarom is het fijn om te weten dat kaartjes niet duur zijn. Als je er op zeker bij wilt zijn, kun je het beste terecht in op het platform van de kaartverkoop.

Maar je kunt ook een gokje wagen en meedoen aan onze prijsvraag. We hebben acht setjes kaarten te verloten! Een enkele winnaar heeft zelfs mazzel, aangezien we wat setjes hebben weten te bemachtigen op een mooie plek in de Amsterdam Arena.

Om kans te maken op de kaarten moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag loopt tot vrijdag 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Ben je nog geen lid, maar wil je toch meedoen? Dan kun je direct lid worden via het onderstaande formulier!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20057