Van der Hoorn officieel naar Swansea City

Bron: www.ajaxshowtime.com

De transfer van Mike van der Hoorn van Ajax naar Swansea City is officieel. De verdediger tekent voor drie jaar bij de club uit Wales, die uitkomt in de Engelse Premier League. Dit valt te lezen op Ajax.nl.

Van der Hoorn had bij Ajax nog een contract voor een seizoen, waardoor de Almeerder voor de beslissing stond om zijn verbintenis te verlengen of over te stappen naar een andere club. Uiteindelijk heeft de verdediger gekozen voor de overstap naar Swansea City. Naar verluidt vangt Ajax 2,5 miljoen euro exclusief bonussen en doorverkooppercentage voor de mandekker.

In de zomer van 2013 maakte Van der Hoorn de overstap van FC Utrecht naar Ajax, waarna hij op 18 augustus zijn debuut maakte in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord. In totaal speelde hij 49 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij viermaal trefzeker was. Bovendien werd hij eenmaal landskampioen bij Ajax en won hij de Johan Cruijff Schaal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97574/van-der-hoorn-officieel-naar-swansea-city