“Laten zien dat ik de eerste spits van Ajax ben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zakaria El Azzouzi speelde vorig seizoen een half jaar voor FC Twente en mag zijn kunsten komend seizoen laten zien bij Sparta Rotterdam. Als huurling van de Rotterdamse club hoopt hij zich de komende tijd goed te ontwikkelen. “Ik wil sneller en sterker worden. Omdat ik niet de grootste ben, wil ik balvaster worden. Gelukkig is Pastoor een trainer die wil voetballen waardoor ik niet alleen maar lange ballen krijg”, vertelt de aanvaller aan het Algemeen Dagblad.

Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen heeft hij weinig rust genomen. “Omdat ik met het nationale elftal van Marokko nog weg ben geweest, heb ik nauwelijks vakantie gehad en ben ik door blijven trainen. Ik hoef er dus niet echt in te komen. Ik kan gelijk vol gas geven.”

Na het jaar bij Sparta hoopt hij bij Ajax terug te keren en een basisplaats te veroveren. “Ik moet laten zien dat ik de eerste spits van Ajax ben. Dat is het ultieme doel. Ik geloof dat ik er klaar voor ben als ik dit seizoen een aantal stappen zet.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/laten-zien-dat-ik-de-eerste-spits-van-ajax-ben/