Bosz: “Trots dat ik De Boer mag opvolgen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz werd vanmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van Ajax. Na de eerste veldtraining overhandigde Edwin van der Sar de kersverse hoofdtrainer het Ajax-shirt: iets dat hoort bij de officiële presentatie. “Ik ben trots dat ik Frank de Boer mag opvolgen. Ik heb ontzettend veel respect voor hem”, begint Bosz zijn eerste persconferentie

“De uitdaging is om aan de spelers duidelijk te maken wat ik van ze verlang. Ik heb een doel voor ogen, daar moeten we naar toe binnen een kort tijdsbestek. Ik geloof niet echt in een tussenoplossing. Tachtig procent van de aandacht zal, zeker in het begin, uitgaan naar het verdedigen. We willen de Champions League bereiken en ook op de Ajax-manier. Maar ik zal niet zeggen dat het makkelijk gaat worden. De loting is afwachten, dan pas kun je er iets meer over zeggen. Het scheelt nogal wie je als tegenstander treft”, vervolgt Bosz.

Bosz wil aanvallend gaan spelen. “Winnen heeft bij mij altijd voorop gestaan, maar ik geloof echt dat dit op een aanvallende manier kan. De druk bij Ajax is natuurlijk veel groter dan waar ik tot nu toe heb gewerkt, maar druk spreekt mij juist aan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-trots-dat-ik-deboer-mag-opvolgen/