Younes: “Ik kijk er erg naar uit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes kijkt uit naar het nieuwe seizoen. De Duitse aanvaller was afgelopen donderdag te gast in het programma EK Daily van FC Afkicken en vertelde over onder andere de aanstelling van Peter Bosz. “Ik heb nog niet met Bosz gesproken, maar ik heb al veel goede dingen over hem gehoord. Ik kijk er erg naar uit. Natuurlijk is het jammer dat Frank de Boer is weggegaan. Wat hij voor Ajax heeft gedaan is geweldig. Ook voor mijzelf. Hij heeft mij beter gemaakt in het afgelopen jaar”, laat Younes weten.

De 22-jarige dribbelaar verwacht het komende seizoen veel van Donny van de Beek. “Hij is als een broer voor mij. Hij is een geweldige speler, met een geweldige mentaliteit. Hij stelt veel vragen en luistert altijd goed naar iemand. Daar houd ik wel van. Hij is ook een echte Nederlandse jongen. Ik heb veel vertrouwen in hem.”

“Uiteraard wil ik mezelf ook graag verbeteren”, vervolgt hij. “Het kan altijd beter, daar werk ik ook hard aan. Ik wil plezier hebben en ik houd ervan om in de ArenA te spelen. De mensen waren over het algemeen allemaal blij met mij. Dat waardeer ik erg.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-ik-kijk-er-erg-naar-uit/