Transfergeruchten: Juan Mata vertrekt mogelijk naar FC Barcelona

Bron: www.nieuwslog.nl

De Spaanse kranten en de Engelse The Sun pakken vandaag groot uit met het mogelijke vertrek van Juan Mata naar FC Barcelona. De 28-jarige spelmaker van Manchester United wordt opnieuw herenigd met José Mourinho. Dit zou voor Mata betekenen dat hij nog deze zomer vertrekt naar een andere club.

In 2014 werd Mata door Mourinho verkocht aan Manchester United. De speler zou niet thuispassen in de plannen van de trainer. Juan Mata werd verkocht ondanks dat hij uitgeroepen was tot voetbalspeler van het jaar. Aankomend seizoen zou hij opnieuw herenigd worden met Mourinho en dit zou opnieuw een vertrek voor de speler kunnen betekenen.De Catalaanse krant El Mundo Deportivo laat weten dat Mata nadenkt over een vertrek naar de Primera Division. Mata zou zich al aan het voorbereiden zijn op een mogelijk vertrek en verbleef pasgeleden in Barcelona. Mata heeft al twee keer eerder bijna een contract getekend bij FC Barcelona. De kans is groot dat hij dit keer definitief een contract tekent.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253245-transfergeruchten-juan-mata-vertrekt-mogelijk-naar-fc-barcelona/