Transfergeruchten: Manchester United, Tottenham Hotspur en AC Milan jagen op Zlatan Ibrahimovic’s handtekening.

Bron: www.nieuwslog.nl

De Engelse krant The Sun laat weten dat Tottenham Hotspur net als Manchester United in de race is om Zlatan Ibrahimovic vast te leggen. De nieuwe trainer José Mourinho van Manchester United ziet een nieuwe samenwerking met Zlatan graag zitten. Volgens de krant zou hij concurrentie krijgen van Tottenham Hotspur en AC Milan.

Sinds Zlatan Imbrahimovic transfervrij is zitten de reporters er bovenop en zo ook de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Hij beweerd dat Tottenham Hotspur er alles aan doet om deze sensationele transfer vast te leggen. De Zweed heeft een ruime keuze uit diverse clubs uit China, De Premier League en zijn oude club AC Milan.Ibrahimovic heeft al aangegeven dat hij zelf graag een transfer ziet zitten naar de Premier League. Het zou in het ideaal plaatje passen als hij kan spelen voor zijn oude trainer Mourinho. Ibrahimovic weet dat hij veel meer geld kan verdienen buiten Europa in bijvoorbeeld China. Ondanks deze mogelijkheid ziet hij dit meer als een tweede optie en is de eerste optie binnen Europa.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253212-transfergeruchten-tottenham-hotspur-en-ac-milan-jagen-op-zlatan-ibrahimovics-handtekening/