“Grootste teleurstelling uit mijn loopbaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman en Davy Klaassen stonden na het gelijkspel tegen De Graafschap verslagen de pers te woord. Veltman: “Dit is met afstand de grootste teleurstelling uit mijn loopbaan”, vertelt de verdediger aan het Algemeen Dagblad.

Hoe het mogelijk is dat Ajax de titel uit handen heeft gegeven? “Die klok gaat tegen je werken. Dan wordt de druk groter. Paniek? Wel een beetje.”

Ajax koos ervoor om na de 1-1 de lange bal te hanteren. Later werd ook Mike van der Hoorn noodgedwongen in de spits geposteerd. “We voetbalden de hele wedstrijd al niet best en nadat we de lange bal gingen spelen, hoop je dat-ie een keer goed valt. Maar eigenlijk dwongen we niks af. Misschien werd Mike nu wel iets te vroeg naar voren gestuurd. Dit is het dieptepunt uit mijn carrière, ja”, vertelt hij in De Telegraaf.

“Dit was een waardeloos seizoen”, vertelt Davy Klaassen aan De Telegraaf. “We staan met lege handen, want zo voelt deze tweede plaats.” Of het  mislopen van de titel invloed heeft op zijn toekomst bij de club? “Nee, dat heeft geen invloed.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-grootste-teleurstelling-loopbaan/