Ajax verspeelt titel op slotdag

Ajax heeft op de slotdag de landstitel verspeeld in Doetinchem. Ondanks het feit dat de ploeg bij rust 0-1 voorstond, wist het niet te winnen van De Graafschap. In de tweede helft maakte Bryan Smeets tien minuten na rust de 1-1, wat tevens de eindstand was.

Door het gelijkspel verliest Ajax twee kostbare punten en daarmee de landstitel. PSV won zijn wedstrijd namelijk wel en kroonde zich daardoor voor de tweede keer op rij tot landskampioen.

Ajax eindigt het seizoen op de tweede plek wat toegang geeft tot de voorronde van de Champions League.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAlgemeenColumnszSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

Succesvolle dag Ajax: “PSV beter, wij minder”