Zivkovic op dreef voor Jong Ajax tegen VVV

Jong Ajax heeft vrijdagavond knap gelijkgespeeld tegen VVV Venlo, dat tweede staat in de Jupiler League. Op De Toekomst werd het 2-2. Richaïro Zivkovic scoorde twee keer voor Jong Ajax. Damian van Bruggen kreeg een rode kaart.

Zivkovic had zijn eerste doelpunt al vroeg in de wedstrijd binnen liggen. De spits profiteerde na een kwartier spelen optimaal van geklungel in de defensie van VVV Venlo. Zivkovic kreeg de bal in de voeten, stoomde op en schoot beheerst binnen. Jong Ajax gaf het initiatief vervolgens uit handen in de eerste helft, maar gescoord werd er niet meer tot aan de rust.

Kort na de rust werd Damian van Bruggen volledig onterecht van het veld gestuurd voor een vermeende overtreding in het zestienmetergebied. Ralf Seuntjens legde aan vanaf elf meter en schoot hard binnen. Vijf minuten later zette Zivkovic Jong Ajax echter opnieuw op voorsprong via een fraaie individuele actie. Torino Hunte maakte vervolgens nog de 2-2 door een voorzet binnen te schieten.