LIVE 12.00 uur | Ajax A2 - FC Twente A1 (1-2)

Dit is het live topic voor de Ajax-jeugd die zaterdag in actie komt. Om 12.00 uur trapt Ajax A2 af op De Toekomst tegen de A1 van FC Twente. Dik twee uur later ontvangt Ajax A1 hun leeftijdsgenoten van FC Utrecht A1, terwijl de B1 van Ajax gelijktijdig in Rotterdam een duel met Sparta B1 afwerkt.

10.00 uur: AZ U15 - Ajax C1 1-1Na een kwartier voetballen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorspong. Myron Boadu mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. Via Hossein Zamani kreeg Ajax op slag van rust pas de eerste kans op een treffer, maar zijn schot ging recht op de keeper af. Sowieso werden er niet al teveel kansen gecreëerd, ook niet door de thuisploeg. Het enige goal uit de eerste helft viel dan ook uit een strafschop.