Jong Ajax niet opgewassen tegen FC Den Bosch

Jong Ajax heeft het uitduel met FC Den Bosch met 0-3 verloren. Den Bosch scoorde de drie doelpunten in de eerste helft, waarna er in de tweede helft weinig te beleven was.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Ajax. Robert Muric stuitte in de zevende minuut op keeper Heemskerk. Den Bosch kreeg daarna twee kansen, waarna Ajax via een counter gevaar stichtte. In de 27e minuut werd een kans van Den Bosch omgezet in een doelpunt. Havar werd alleen voor de keeper gezet en schoot raak. Trainer Jaap Stam vond dat Ajax in het eerste kwartier nog wel goed was. “We speelden goed positiespel, maar dan krijg je in de 27e minuut toch een goal tegen. Precies op de manier waarvoor we vooraf hadden gewaarschuwd.”