Dijks: “Streven is om dit elke wedstrijd te laten zien”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen, Nemanja Gudelj en Joël Veltman waren zaterdagavond tegen SC Cambuur allemaal betrokken bij twee goals. Toch werden zij alledrie niet uitgeroepen tot Man of the Match, dat werd Mitchell Dijks. “Het is als linksback bijzonder als je tot man van de wedstrijd wordt verkozen in een duel waarin vijf treffers vallen”, realiseerde Dijks zich in gesprek met de Telegraaf.

De verdediger is erg blij met de waardering die hij kreeg van Frank de Boer: “Ik heb lekker gespeeld, ben dagelijks hard aan het werk en dan is het voor jezelf heerlijk om zo te spelen. Het is een bevestiging dat ik bij sc Heerenveen en Willem II stappen heb gemaakt die nodig waren om aan te haken bij Ajax.”

Dijks zit dan ook vol zelfvertrouwen en zegt ook het vertrouwen van de trainers te voelen tijdens de trainingen: “Ze staan honderd procent achter me. Op trainingen leren ze me veel bij. De dag voor de wedstrijd trainen we op voorzetten. Frank de Boer en Dennis Bergkamp komen dan vaak aan mijn kant staan. Ze zeggen dan wanneer en hoe ik de bal moet spelen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/dijks-streven-is-om-dit-elke-wedstrijd-te-laten-zien/